TIETOSUOJA- JA EVÄSTEKÄYTÄNTÖ / MINNA PARIKKA   [16.11.2015]

Tämä käytäntö kuvaa, mitä henkilökohtaisia tietoja Minna Parikka Shoes Oy Ltd kerää sinusta ja kuinka niitä käytetään. Lisäksi tässä kuvataan, miten käytämme verkkosivullamme evästeitä.

Henkilötiedot

Käsittelemme henkilötietoja, jotka olemme saaneet sinulta tai joita olemme keränneet verkkosivustollamme evästeiden avulla, jotta voisimme hallinnoida ostoksiasi sekä täyttää velvollisuutemme sinua kohtaan asiakkaana. Henkilötietoihin, joita Minna Parikka Shoes Oy Ltd käsittelee, kuuluvat nimi (etu- ja sukunimi), osoitetiedot, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite, ostetut tuotteet ja niihin liittyvät tiedot, tilausten käsittelyyn, toimitukseen ja palautuksiin liittyvät tiedot sekä IP-osoitteesi.

Henkilötietojen käyttö

Minna Parikka Shoes Oy Ltd käsittelee henkilötietoja jäljempänä kuvatuissa tarkoituksissa:

•    tuotteiden tarjoaminen, personointi ja kehittäminen, palveluiden toimivuuden varmistaminen sekä verkkosivustojen käyttäminen ja ylläpitäminen
•    tilausten käsitteleminen sekä asiakkaan ja Minna Parikka Shoes Oy Ltd:n välisten sopimusten noudattaminen
•    viestiminen markkinointitarkoituksissa (esimerkiksi markkinatutkimuksen tekeminen tai uusista tuotteista tai alennuksista ilmoittaminen). Meillä on oltava käyttäjän suostumus, ennen kuin voimme käyttää henkilötietoja markkinointitarkoituksiin.

Palvelujamme saatetaan tuottaa käyttäen muissa maissa sijaitsevia resursseja tai servereitä. Siksi henkilötietojasi saatetaan siirtää kansainvälisesti sen maan ulkopuolelle, josta palvelua käytät.

Henkilötietojen suojaus

Ainoastaan määrätyillä Minna Parikka Shoes Oy:n ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy asiakastietokantasovelluksiin rekisterinpitäjän myöntämällä henkilökohtaisella käyttöoikeudella. Järjestelmät on suojattu palomuurilla, joka suojaa Minna Parikka Shoes Oy:n ulkopuolelta tulevia yhteydenottoja. Tietojen lähettäminen internetissä ei kuitenkaan koskaan ole täysin suojattua, joten tietojen lähettäminen on aina asiakkaan omalla vastuulla.

Henkilötietojen tarkastelu, päivitys ja korjaus

Sinulla on oikeus saada tietoja siitä, mitä henkilötietojasi käytämme, niiden keräystavasta riippumatta. Jos haluat saada nämä tiedot, sinun on lähetettävä meille kirjallinen pyyntö. Sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaan sinun on allekirjoitettava pyyntösi asianmukaisesti ja lähetettävä se postitse verkkosivustolla annettuun osoitteeseen.

Henkilötietojasi ei käsitellä suoramarkkinointitarkoituksia varten, mikäli kiellät kyseisen käsittelemisen.
Evästeet (evästekäytäntö)

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka verkkopalvelin tallentaa tietokoneeseesi tai muuhun laitteeseen käyttäessäsi verkkosivustoja. Ne tallentuvat tietokoneen kiintolevylle. Evästeet ovat tärkeitä sivustojen sujuvan käytön varmistamiseksi ja kun seuraavan kerran vierailet sivustolla, selaimesi lukee tietokoneelle tallennetun evästeen ja välittää tiedot takaisin sivustolle tai evästeen luoneeseen elementtiin.

Minna Parikka Shoes Oy Ltd käyttää evästeitä muun muassa seuraaviin tarkoituksiin:

Kirjautuminen käyttäjätilille – sisäänkirjautumisen muistamiseen, jotta käyttäjän ei tarvitse kirjautua joka kerran uudelleen

Analytiikka/Perustoiminnot – analysoidakseen verkkosivuston käyttäjämääriä, maantieteellistä jakaumaa, kieli- ja maa-asetuksia, vierailuiden pituuksia sekä muita käyttöön liittyviä tietoja

Mainossanat/Mainonta – tarjotakseen dynaamisesti mainoksia sekä Minna Parikka Shoes Oy Ltd:n että kolmansien osapuolten verkkosivustoilla

Mieltymykset/ Ostoskori – Tiedot tuotteista, jotka kiinnostavat käyttäjää tai on lisätty ostoskoriin

Evästeiden hallinta ja estäminen: Evästeet voidaan poistaa käytöstä eri tavoilla eri selaimissa, mutta yleensä asetus on Työkalut- tai Asetukset-valikossa tai hyväksyä evästeet ja poistaa ne myöhemmin tietokoneesta, jos selain sallii tämän. Lisäksi evästeiden kaltaisia tiedostoja, kuten Flash-evästeitä, voidaan yleensä hallita käyttämällä selaimen yksityisyystilaa. Huomaa, että evästeiden poistaminen käytöstä saattaa estää käyttämästä joitakin verkkosivustomme osia.

Minna Parikka Shoes Oy Ltd saattaa käyttää kolmansien osapuolten hallitsemia mainontaevästeitä tuotteidensa esittelyyn muiden osapuolten sivuilla. Voit poistaa käytöstä tietyt kolmansien osapuolten hallitsemat mainontaevästeet kolmansien osapuolten hallintasivustoilta.

Tietojen säilytysaika

Tietojen säilytysaika vaihtelee evästetyypin mukaan. Kun selain suljetaan, istuntoevästeet vanhenevat. Pysyvät evästeet vanhenevat voimassaoloaikansa mukaisesti.

Tietosuoja- ja evästekäytäntöjen muutokset

Minna Parikka Shoes Oy Ltd pidättää oikeuden muuttaa tietosuoja – ja evästekäytäntöjään ajoittain. Julkaistessamme käytäntöjen muutoksia, tietosuoja- ja/tai evästekäytännön yläosassa näkyvä voimaantulopäivä muuttuu päivämääräksi, jona muutokset astuvat voimaan.

Yhteystiedot


Jos sinulla on kysyttävää tietosuoja- tai evästekäytännöstämme, ota yhteyttä sähköpostilla: onlineshop@minnaparikka.com.